Faceți căutări pe acest blog

14 septembrie 2011

i did it again!

fiind ca tot a venit vorba de pe unde au umblat gandurile unora dintre noi( a se citi postul lui the one:)))), nu pot sa nu spun cum ca mie mi-au umblat pasii azi , de nici mintea nu-mi gandea ca as fi putut ajunge acolo!
De cu dimineata mi-am petrecut vreo ora intr-un salon de cosmetica , unde mi-am rasfatat unghiile cu putin mov:), mai apoi mi-am indreptat atentia spre locul de munca , suficient de putin incat sa nu-mi obosesc creierii si suficient de suficient incat sa-mi fac temele si sa semnez condica. Un telefon primit m-a facut sa-mi repozitionez prioritatile si sa ma indrept spre o institutie bugetara unde onor programului birocratic , circa 2 ore mi le-am petrecut printre 3 angajati ce purtau de colo-colo niste hartii, comentau meciul de aseara dintre FC Barcelona si...nu-mi aduc aminte cine, degustau niste cornuri cu gem si culmea! printre toate aceste activitati isi trimiteau prin bluetooth o melodie cica en-vogue. Dupa cele 2 ore in care in sfarsit mi-au iesit si mie hartiile , dar si foc pe nari:)),m-am indrepat din nou spre birou unde trebuia sa rezolv niste raportari , ce bineinteles, erau urgente. Ca daca nimic nu merge macar raportarile sa fie bine facute. Cu astea toate facute , si luand in calcul faptul ca azi imi aparea in vizita anuntata o prietena , mi-am strans bagajele si am plecat sa o astept. A aparut zambitoare , zambet sincer dealtfel. Mi-e draga si stiu sigur ca impartasim acelasi sentiment . Ne-am spus rapid de cat de bine aratam, de cat de frumos ne vin rochiile, pantofii si gentile , si am pornit sa-i arat repede ce mai este nou pe la max mara , paciotti si cum poti cumpara la sfert de pret armani si ferre. N-a fost greu deloc sa golim portofelul , sa apleam la carduri si sa ne delectam in plina perioada de cut cost , cumparand lucruri ce stiu sigur ca daca nu le-am fi avut...nicio lacrima nu ar fi curs!
Vezi iubitul meu, ce ne face diferiti? Tu nici macar nu ti-ai cumparat stafide , desi o zi intreaga le-ai gandit si zambit, in vreme ce eu nici gand n-am avut si totusi din nou mi-am sufocat dressing-ul:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu