Faceți căutări pe acest blog

27 ianuarie 2011

prietenul la nevoie se cunoaste..

nimic mai adevarat!..dar iubitul , barbatul pe care il iubesti, cum se cunoaste?  Cum iti dai seama de omul pe care-l iubesti, caruia i te dai toata? cum sa-l cunosti?
nu-l cunosti, decat atunci cand ai nevoie de el ca si de un prieten. Atunci cand trebuie sa fie langa tine si ..nu este! Nimic mai simplu deci, fa-ti un prieten si invata sa-l iubesti. Nu iubi niciodata oamenii ce nu iti pot fi prieteni, nu de alta, dar vine o vreme cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi si de un brat de care sa te agati .

Un comentariu:

  1. pe cel pe care-l iubesti il poti recunoaste dupa modul cum te uiti la el . il poti recunoaste dupa senzatiile pe care ti le creeaza . il poti recunoaste cunoscandu-i slabiciunile si tolerandu-le. il poti recunoaste dupa faptul ca niciodata , indiferent de motiv , nu-ti vine sa-l vezi trist . cu atat mai putin ti-ar trece prin cap sa-l intristezi tu . il poti recunoaste dupa propriile simtiri . uneori chiar si fara sa-l cunosti pe de-antregul . un iubit iti poate fi si prieten . un prieten niciodata iubit .

    RăspundețiȘtergere